Přijďte se k nám podívat do našeho skladu v Praze 9 - Hloubětíně. Otevřeno po domluvě.

Renovace nábytku PŘED a PO

Pokud máte zájem zjistit, jak probíhá proces renovace nábytku, rádi vám představíme naši dílnu. Naše dílna je místem, kde se propojují tradiční řemeslné techniky s moderními postupy, a kde starý, opotřebovaný nábytek dostává šanci na nový začátek. Když k nám zavítáte, můžete se těšit na jedinečný zážitek, který vás provede celým procesem - od prvotního posouzení a pečlivého plánování, až po finální úpravy, které promění kus nábytku v zbrusu nový objekt, připravený znovu zazářit v interiéru.

 

Renovace starožitné židle z ohýbaného dřeva PŘED a PO

Obrázek WhatsApp, 2024-09-04 v 10.39-tile

Tak co říkáte na výsledek? Líbí se Vám?  Pokud si chcete prohlédnou kompletní nabídku takto zrenovovaných židlí tak klikněte ZDE

 

 

Renovace unikátního křesla z roku cca 1925 PŘED a PO

Představujeme vám další mistrovský kousek, který prošel našima rukama během renovace – jedinečné křeslo s ořechovou dýhou z období mezi lety 1920 a 1930. Co myslíte, jak se nám povedlo? Není nádherné? Pokud vás okouzlil tento styl a toužíte po podobně zrestaurovaných křeslech, prohlédněte si naši kolekci křesel ZDE.

xxx

 

 

Vybrané ukázky zrenovovaných nábytků

Zde si můžete prohlédnout fotografie od našich nadšených zákazníků a načerpat inspiraci, jak může zrenovovaný nábytek proměnit váš domov. Jak sami uvidíte, i po mnoha letech si obnovený nábytek uchovává své jedinečné kouzlo a dodává vašemu interiéru nostalgii, která vás přenese zpět do časů našich rodičů, babiček a dědečků.

 

Atypický vzácný stolek pavouk HalabalaKřeslo Kanada halabala s stolek KropáčekKřesílko thonet a stolek Kropáček 2

Křesílko thonet a stolek Kropáček Stolek pavoukstolek kropáček

stolek kropáčekŽidle tonetŽidle tonet se stolem

Zpět do obchodu